Roos Knoef

Roos Knoef is geboren in Drenthe, opgegroeid in Twente en gaan studeren in Amsterdam. Inmiddels is zij al weer jaren werkzaam als advocaat in de Gooi- en Vechtstreek. Al tijdens haar studie heeft zij bij verschillende advocatenkantoren gewerkt om ervaring op te doen. Na haar studie is zij eerst gaan werken bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar en daarna heeft zij de overstap gemaakt naar de advocatuur. Een keuze waar zij nog iedere dag blij van wordt.

Zij heeft jarenlang als zelfstandig advocaat gewerkt bij Advocatenkantoor Stork in Bussum en per 1 november 2016 heeft zij samen met Annejet Lamme Vesting Advocaten opgericht.

Roos heeft een algemene rechtspraktijk. Binnen de algemene praktijk richt zij zich met name op het arbeidsrecht, huurrecht, algemeen verbintenissenrecht en het sociaal zekerheidsrecht. Daarnaast heeft zij een bijzondere interesse voor curatele, bewind en mentorschap. Zij procedeert zeer regelmatig.

Roos staat veel cliënten bij op basis van een toevoeging (pro deo). Zij is een sociaal, betrokken advocaat die graag zoekt naar een oplossing om het geschil om een zo efficiënt mogelijke manier op te lossen.

Roos is actief bij de vereniging sociale advocatuur Nederland, Gooise vereniging voor arbeidsrechtadvocaten en zij is vrijwilliger bij de rechtswinkel in Weesp.

Verder verzorgt Roos cursussen in opdracht van professionele partijen.

 

mr. A.J.M. Knoef, advocaat
035-6911636
knoef@vestingadvocaten.nl