Roos Knoef

Roos Knoef

Roos Knoef is geboren in Drenthe, opgegroeid in Twente en gaan studeren in Amsterdam. Inmiddels is zij al weer jaren werkzaam als advocaat in de Gooi- en Vechtstreek. Al tijdens haar studie heeft zij bij verschillende advocatenkantoren gewerkt om ervaring op te doen. Na haar studie is zij eerst gaan werken bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar en daarna heeft zij de overstap gemaakt naar de advocatuur.

Opleidingen

Roos is in 2008 beëdigd als advocaat en heeft in 2011 haar advocaat stage afgerond. Zij heeft jarenlang als zelfstandig advocaat gewerkt bij Advocatenkantoor Stork in Bussum en per 1 november 2016 heeft zij samen met Annejet Lamme Vesting Advocaten opgericht.

In 2021 heeft Roos met succes de Grotius Specialisatieopleiding Arbeidsrecht afgerond.

Rechtsgebieden

Roos heeft zich bij de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd op de rechtsgebieden, algemene praktijk (algemeen verbintenissenrecht), arbeidsrecht, huurrecht en sociaal zekerheidsrecht. Daarnaast heeft zij een bijzondere interesse voor curatele, bewind en mentorschap. Momenteel staat Roos veel gedupeerden bij in de toeslagenaffaire.

Roos staat veel cliënten bij op basis van een toevoeging (pro deo). Zij is een sociaal, betrokken advocaat die graag zoekt naar een oplossing om het geschil om een zo efficiënt mogelijke manier op te lossen.

Nevenactiviteiten

  • lidmaatschap van Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten (VAAN)
  • lidmaatschap van Gooise Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten (GVAA)
  • lidmaatschap van Vereniging Sociale Advocatuur Nederland (VSAN)
  • lidmaatschap van de Gooische Advocaten Vereniging (GAV)

Roos is al jaren vrijwilliger bij de rechtswinkel te Weesp.

 

mr. A.J.M. Knoef, advocaat
035-6911636
knoef@vestingadvocaten.nl